webshop manager (fulltime)

Jansen-Noy is al ruim 85 jaar een begrip in de regio. Bij ons vind je 4.500 m2 met de mooiste dames-, heren-, kids en lingeriemode van topmerken, een Van Arendonk Schoenen Store met een unieke collectie stappers én grand café Juffrouw Jansen.

Naast een zeer ruim aanbod blinken we uit in service. Want onze grootste succesfactor zijn onze mensen. Een goed en gedreven team is essentieel en maakt pas écht het verschil. Elke dag wordt er keihard gewerkt om iedere klant de service en aandacht te geven die hij verdient. Bij Jansen-Noy is geen dag hetzelfde, er is altijd iets te doen en te beleven.

Om onze toegevoegde waarde nog meer vorm te geven en de Customer Experience op de fysieke winkelvloer te verlengen naar een versterkende online propositie zijn wij op zoek naar een

Webshop Manager (fulltime)

die verantwoordelijk is voor de totale online beleving van onze online kanalen.

Wat ga je doen?

Online staat nooit off, dus word je in deze functie maximaal uitgedaagd om op strategische en pragmatische wijze in te spelen op veranderingen. En eigenlijk de veranderingen vóór te zijn door je kennis van de branche, in te spelen op ontwikkelingen op SEA en SEO en uiteraard social media marketing.

Als vierde generatie binnen het familiebedrijf hebben wij de kneepjes van het retailvak op de winkelvloer onder controle. We zien veranderend klantgedrag en hebben een ambitie om Jansen-Noy nog meer aan te laten sluiten bij haar doelgroep en de klant ook op afstand optimaal te bedienen. Vandaar dat wij een webshop willen opzetten die de fysieke winkel versterkt, de klantbeleving een boost geeft en onze sociale kanalen laat integreren. Heb jij het in je om onze online vleugels uit te helpen slaan naar een omnichannel klantgerichte organisatie?

Een greep uit je werkzaamheden
 • Op de kaart zetten van E-commerce als een volwaardige pijler binnen de organisatie
 • Het (helpen) opzetten van een nieuw te ontwikkelen webshop
 • Optimaliseren van de customer journey en lay-out van de webshop
 • Implementatie van nieuwe online tools en oplossingen
 • Up-to-date houden van het online assortiment
 • Coördineren en optimaliseren van content
 • Aansturing van ons marketingteam op het gebied van online campagnes (SEA/SOCIAL)
 • Vindbaarheid van de webshop verbeteren (SEO)
 • Automatiseringsprojecten zodat de afwikkeling van orders en klantenservice soepel verloopt
 • Mee opzetten en uitbouwen van een (online) loyaliteitsprogramma

Je bent onderdeel van het marketingteam en rapporteert aan de directie.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken het schaap-met-vijf-poten: een alleskunner, nieuwsgierig, ondernemend, initiatiefrijk, zelfstandig maar toch ook een teamplayer. Een creatief denker, strategisch inzicht, maar iemand die zich ook lekker voelt in het uitwerken van plannen en de implementatie zelf uitvoert. Een echte aanpakker dus. Je hebt voldoende online/e-commerce ervaring om te weten wat werkt en hoe je de conversie kan optimaliseren. En natuurlijk heb je gevoel voor mode en commercie.

Tijdens drukke periodes en events in de winkel draai je mee in een roulatieschema voor de weekenden (vrijdagavonden, zaterdagmiddagen en koopzondagen).

Je vaardigheden
 • Je overziet het reilen en zeilen in een E-commerce landschap van vergelijkbare (familie)bedrijven
 • Kennis van en handigheid met E-commerce- en CMS-systemen (zoals bijvoorbeeld Magento, Shopify, Divide)
 • Kennis van Google Analytics en Google Adwords
 • Goede communicatieve skills
 • Algemene kennis van SEO/SEA/SOCIAL
 • Ervaring met en/of kennis van mode en commercie is een pre
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Wij bieden

Als medewerker van Jansen-Noy werk je in een dynamisch, ambitieus en groeiend bedrijf met gezellige collega’s. We zijn geïnteresseerd in onze klanten, maar ook in onze mensen. We bieden een passend salaris, reiskostenvergoeding en korting op diverse verzekeringen. Omdat we het erg belangrijk vinden dat onze medewerkers up-to-date zijn en zich blijven ontwikkelen, bieden we regelmatig cursussen en incompany-trainingen aan.

Enthousiast?

Graag ontvangen we een recent CV met pasfoto en een motivatiebrief via vacatures@jansen-noy.nl. Een filmpje sturen waarin je jezelf voorstelt mag ook! Vragen? Neem dan contact op met Sandra Verhaegh of Moniek Gordebeke, telefoonnummer 077-2070380 (op maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag en vrijdag aanwezig).