medewerker bediening juffrouw jansen (uren in overleg)

Voor ons grand café Juffrouw Jansen zoeken wij een gastvrije en representatieve medewerker bediening (uren in overleg). 

Vanuit haar trendy kruidenierswinkel verwent Juffrouw Jansen haar gasten met ambachtelijke gebakjes, verfijnde lunchgerechten of een dikke boterham met jam voor de kleintjes. Juffrouw Jansen is de gastvrijheid zelve en voor ouderwetse gezelligheid ben je bij haar aan het juiste adres. Ze houdt van persoonlijke aandacht en behandelt haar gasten even liefdevol als haar gerechten.

Jij gaat er elke dag 200 procent voor om onze klanten met een glimlach de deur uit te laten gaan. Je bent gastvrij, representatief en flexibel. Je hebt recente werkervaring in de horeca en vindt het geen probleem om op koopavonden, zaterdagen en ongeveer 12 koopzondagen per jaar te werken. 

Enthousiast?

Graag ontvangen we een recente cv met pasfoto en ingevuld sollicitatieformulier (download sollicitatieformulier via deze link) naar: vacatures@jansen-noy.nl. Een filmpje sturen waarin je jezelf voorstelt mag ook! Vragen? Neem dan contact op met Sandra Verhaegh of Moniek Gordebeke (telefoonnummer 077-4672929). Bereikbaar op maandag- en woensdagochtend, dinsdag, donderdag en vrijdag.