Fashion guide dames trend-JEANS (parttime - fulltime)

Voor onze Dames Trend afdeling zijn we op zoek naar een enthousiaste Fashion Guide. En wist je al dat de afdeling momenteel wordt gerestyled? Dus je werkt straks in een nieuwe frisse en hippe omgeving! 

Op de afdeling Dames Trend-Jeans vind je de nieuwste fashion trends van het moment bij al je favoriete merken zoals Scotch & Soda, Only, Loavies, Josh V, Ydence, Levi’s, Msch Copenhagen, ØLÅF, Wrangler en Obey.

 

Een greep uit jouw werkzaamheden:

Als Fashion Guide sta je voor onze klanten klaar om ze een gezellige dag én een prachtige outfit te bezorgen.  Je weet alles van de laatste modetrends en hoe je deze draagt. Je bent een bekend gezicht op de afdeling en klanten komen graag terug naar de winkel voor jouw inspiratie, advies en natuurlijk jouw service.

Wanneer ben je de perfecte match?

Je hebt liefde voor mode en mooie merken en met jouw eigen outfits maak je regelmatig een ‘fashion statement’ om zo de wereld om je heen te inspireren. Je wordt enthousiast van de mogelijkheden om je door te ontwikkelen in je rol als Fashion Guide en fijne relaties met klanten opbouwen.

We kleden de baan aan met de uren die bij jou passen, maar je bent in ieder geval beschikbaar op vrijdagavond, zaterdagen en gemiddeld 12 koopzondagen per jaar.

Enthousiast?

Is deze baan jou op het lijf geschreven en voldoe je aan de functie-eisen? Dan ontvangen wij jouw cv met pasfoto en ingevuld sollicitatieformulier (download sollicitatieformulier via deze link) graag via vacatures@jansen-noy.nl. Een filmpje sturen waarin je jezelf voorstelt mag ook! Vragen? Neem dan contact op met Sandra Verhaegh of Moniek Gordebeke (telefoonnummer 077-4672929). Bereikbaar op maandag- en woensdagochtend, dinsdag, donderdag en vrijdag.