Extra services

Ondanks dat we gesloten zijn, willen we jullie van geluksmomentjes blijven voorzien. Een beetje positieve afleiding kunnen we nu allemaal wel gebruiken. Daarom hebben we speciaal voor onze klanten onderstaande extra services in het leven geroepen. Op onze online shop vind je meer info en de mogelijkheden voor het maken van een afspraak. Staat je hoofd er nu even niet naar? Dat begrijpen we natuurlijk ook. Dan zien we je heel graag terug in betere tijden. 

 

  • Personal shopping

1. Jansen-Noy voor jou alleen:

Uit vele reacties hebben we gemerkt dat er – wellicht juist nu – behoefte is aan persoonlijk kledingadvies, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid of om jezelf even te verwennen. Omdat we er graag voor onze klanten willen zijn, bieden we de exclusieve mogelijkheid om op afspraak te komen shoppen met je favoriete Fashion Guide (indien beschikbaar en klachtenvrij). Eén-op-één. Natuurlijk met de nodige voorzorgsmaatregelen en binnen de richtlijnen van het RIVM, maar met de service en kwaliteit die je van ons gewend bent. Jansen-Noy voor jou alleen. 

2. Een personal shopper op afstand:

Shop je liever vanuit thuis? Geen probleem! Vanaf nu bieden we ook personal shopping op afstand aan. Jouw favoriete Fashion Guide stelt samen met jou d.m.v. een videobelletje de mooiste sets samen en adviseert je over de juiste maten. Helemaal tevreden? Dan zorgen we ervoor dat de kleding gratis bij jou thuisbezorgd wordt. Enkel eventuele retourkosten zijn voor jouw rekening. 

  • Cadeaubonnen

Wil je jezelf of een ander lekker verwennen als deze vervelende periode afgelopen is én ons nu een steuntje in de rug geven? Onze cadeaubonnen die nu via onze online shop worden aangeschaft stijgen maar liefst 20% in waarde bij het inleveren straks. Ook een klein cadeautje van ons dus. Er zijn drie versies:

  1. Een cadeaubon voor de prijs van 25 euro met een waarde van 30 euro;
  2. Een cadeaubon voor de prijs van 50 euro met een waarde van 60 euro;
  3. Een cadeaubon voor de prijs van 75 euro met een waarde van 90 euro.
  • Modebox op maat

Laat je verrassen door jouw favoriete Fashion Guide! Na een telefoontje met hem/haar waarin je je wensen kenbaar hebt gemaakt, gaat hij/zij voor je aan de slag. De box wordt gratis bij jou thuisbezorgd. Enkel eventuele retourkosten zijn voor jouw rekening.