Extra services

Een beetje positieve afleiding kunnen we nu allemaal wel gebruiken. Daarom hebben we speciaal voor onze klanten onderstaande extra services in het leven geroepen. Op onze online shop vind je meer info en de mogelijkheden voor het maken van een afspraak. Staat je hoofd er nu even niet naar? Dat begrijpen we natuurlijk ook. Dan zien we je heel graag terug in betere tijden. 

 

  • Personal shopping

1. Jansen-Noy voor jou alleen:

Uit vele reacties hebben we gemerkt dat er – wellicht juist nu – behoefte is aan persoonlijk kledingadvies, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid of om jezelf even te verwennen. Omdat we er graag voor onze klanten willen zijn, bieden we de exclusieve mogelijkheid om buiten openingstijden - op maandag van 10.00-13.00 uur  - op afspraak te komen shoppen met je favoriete Fashion Guide (indien beschikbaar en klachtenvrij). Eén-op-één. Natuurlijk met de nodige voorzorgsmaatregelen en binnen de richtlijnen van het RIVM, maar met de service en kwaliteit die je van ons gewend bent. Jansen-Noy voor jou alleen. Personal shopping als 'vanouds' kan tijdens openingstijden plaatsvinden.

*Past dit niet? In overleg is een ander tijdstip ook bespreekbaar.

2. Een personal shopper op afstand:

Shop je liever vanuit thuis? Geen probleem! Vanaf nu bieden we ook personal shopping op afstand aan. Jouw favoriete Fashion Guide stelt samen met jou d.m.v. een videobelletje de mooiste sets samen en adviseert je over de juiste maten. Helemaal tevreden? Dan zorgen we ervoor dat de kleding gratis bij jou thuisbezorgd wordt. Enkel eventuele retourkosten zijn voor jouw rekening. 

  • Cadeaubonnen

Op zoek naar een geluksmomentje voor een ander? Je shopt onze cadeaubonnen eenvoudig en snel via onze online shop. Er zijn drie versies:

  1. Een cadeaubon t.w.v. 25 euro;
  2. Een cadeaubon t.w.v. 50 euro
  3. Een cadeaubon t.w.v. 75 euro.
  • Modebox op maat

Laat je verrassen door jouw favoriete Fashion Guide! Na een telefoontje met hem/haar waarin je je wensen kenbaar hebt gemaakt, gaat hij/zij voor je aan de slag. De box wordt gratis bij jou thuisbezorgd. Enkel eventuele retourkosten zijn voor jouw rekening.