coronavirus

updates

In verband met het coronavirus zijn ook wij genoodzaakt om maatregelen te treffen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

18 maart 2020

 

Beste klanten, lieve mensen,

In mijn voorwoord van ons voorjaarsmagazine sprak ik over samen, over elkaar ontmoeten en over aandacht voor elkaar. Persoonlijke aandacht en persoonlijk contact is de grootste kracht van ons bedrijf. In deze bizarre tijd helaas onze grootste zwakte. 

Afgelopen dagen mochten we jullie, uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen, nog van dienst zijn in onze winkel. Maar de onzekerheid is voelbaar en neemt toe, bij u als klant, maar zeer zeker ook bij onszelf en onze medewerkers. Dat hele fijne team dat ondanks alles afgelopen dagen toch voor u en voor ons heeft klaargestaan. Voor ons gaat aandacht voor elkaar verder dan kleding verkopen alleen.

Het is een heel moeilijk en verdrietig besluit, maar wij zullen met ingang van morgen 19 maart vrijwillig onze deuren sluiten. Per dag zullen we de situatie opnieuw volgen en beoordelen. Wij willen niet meer wachten op officiële richtlijnen, maar hebben vertrouwen in onze overheid en vooral in u als klant, dat wij samen deze hele moeilijke periode door gaan komen.

We zullen snel weer van ons laten horen, hoe wij u wellicht op afspraak of op afstand toch nog geluksmomentjes kunnen bezorgen. Voor vragen en personal shop afspraken kunnen jullie via mail, telefoon en social media bij ons terecht, met een klein team zal ons kantoor voorlopig bezet blijven.

Bedankt voor uw begrip en vertrouwen en graag tot ziens in betere tijden.

Houd jullie goed allemaal. Heel veel groetjes, ook namens de rest van de familie en team Jansen-Noy,

Fieke Brouwer-Jansen