Guides in Business

Succes straal je uit

Jouw medewerkers zijn het visitekaartje van je organisatie. De uitstraling van jouw personeel bepaalt de eerste indruk die je bij jouw klant maakt. En die maak je maar één keer. Representatieve kleding waarin jouw medewerkers zich mooi en zelfverzekerd voelen, geeft zelfvertrouwen. Dé basis voor succes.

Passend advies

Onze heren- en damesafdeling staan beide voor kwaliteit, vakmanschap en bijzondere details. We adviseren je graag bij het samenstellen van een representatieve look en stijl, passend bij jouw onderneming. Van zakelijke dienstverlening tot horeca. Van kostuum tot polo. Binnen ons uitgebreide assortiment topmerken komen jouw werknemers gegarandeerd tot de perfecte look. Steevast met een perfecte pasvorm. Onze vakkundige coupeuses staan altijd voor je klaar. 

Een uniek maatpak

Onze afdeling Heren Business biedt naast een breed assortiment kostuums in alle soorten, maten en merken óók op maat gemaakte kleding aan. Kies het model, de stof, voering en knopen naar jouw wens en creëer een onderscheidend en persoonlijk pak. Laat zien waar jouw bedrijf voor staat.

Interesse?

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze gespecialiseerde Fashion Guides en vraag naar de mogelijkheden. Dat kan telefonisch via 077-4672929 of door het invullen van het contactformulier.