assistent business controller (20-24 uur)

Jansen-Noy is al ruim 85 jaar een begrip in de regio. Bij ons vind je 4.500 m2 met de mooiste dames-, heren-, kids en lingeriemode van topmerken, een Van Arendonk Schoenen Store met een unieke collectie stappers én grand café Juffrouw Jansen.

Ter uitbreiding van ons Finance team zijn wij per direct op zoek naar een Assistent Business Controller. Wil jij werken in een dynamisch bedrijf met korte communicatielijnen en een collegiale sfeer? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Assistent Business Controller lever je een belangrijke bijdrage aan het opstellen en ontwikkelen van de financiële maandcijfers, diverse managementinformatie en analyses. Je doet de voorbereidingen in het kader van de maand- en jaarafsluiting. Je denkt mee in de continue verbetering en optimalisatie van (financiële) processen. Je bent verantwoordelijk voor debiteurenbewaking, controle van tussenrekeningen en het verzorgen van btw-aangifte en je doet voorbereidingen voor betalingen. Verder ondersteun je in de uitvoering van diverse bijkomende administratieve werkzaamheden op de afdeling, zoals crediteurenadministratie en kassaverwerking. Je bent onderdeel van het Finance team en samen met je collega’s zorg je voor een soepel lopende afdeling.

Tijdens drukke periodes draai je ter ondersteuning een paar keer per seizoen in de weekenden mee bij het Servicepunt. 

Je vaardigheden
  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding op relevant gebied (Bedrijfseconomie, Accountancy of vergelijkbaar);
  • Je hebt goede kennis van het werken met geautomatiseerde systemen en bent een gevorderd Excel gebruiker. Kennis van Microsoft Navision is een pre;
  • Je hebt een systematische en gestructureerde manier van werken;
  • Je bent integer en betrouwbaar;
  • Je bent proactief, kunt goed samenwerken en bent communicatief vaardig;
  • De werkdagen waarop je beschikbaar bent zijn woensdag en vrijdag; de derde dag is in overleg.
Wij bieden

Als medewerker van Jansen-Noy werk je in een dynamisch, ambitieus en groeiend bedrijf met gezellige collega’s. We zijn geïnteresseerd in onze klanten, maar ook in onze mensen. We bieden een passend salaris, reiskostenvergoeding, korting op diverse verzekeringen en personeelskorting op je aankopen. Omdat we het erg belangrijk vinden dat onze medewerkers up-to-date zijn en zich blijven ontwikkelen, bieden we regelmatig cursussen en incompany-trainingen aan.

Enthousiast?

Graag ontvangen we een recent CV met pasfoto en een motivatiebrief via vacatures@jansen-noy.nl. Een filmpje sturen waarin je jezelf voorstelt mag ook! Vragen? Neem dan contact op met Sandra Verhaegh of Moniek Gordebeke, telefoonnummer 077-2070380 (op maandag- en woensdagochtend, dinsdag, donderdag en vrijdag aanwezig).