Grand Café Juffrouw Jansen

Nothing brings people together like good food

Welkom bij Juffrouw Jansen!

Het kan zomaar gebeuren… Tijdens, voor of na het winkelen krijg je ineens enorme zin in een kopje koffie, een taartje of een lekkere lunch. Gelukkig is er Juffrouw Jansen. Vanuit haar trendy kruidenierswinkel verwent ze haar gasten met ambachtelijke gebakjes, verfijnde lunchgerechten of een dikke boterham met jam voor de kleintjes. Juffrouw Jansen is de gastvrijheid zelve en voor ouderwetse gezelligheid ben je bij haar aan het juiste adres. Ze houdt van persoonlijke aandacht en behandelt haar gasten even liefdevol als haar gerechten. Met zorg selecteert ze alleen de beste ingrediënten uit de regio: dagvers, puur en eerlijk.

Iets te vieren?

Wil je met een speciale gelegenheid of gewoon voor de gezelligheid met een groepje komen eten bij Juffrouw Jansen? Dat kan. Bel of mail ons even en dan bedenken we samen iets leuks. Op aanvraag regelen we zelfs complete arrangementen op maat. Shoppen, eten, high tea, stylingadvies, make-up, haar… verzin het maar!

Neem contact met ons op


Bekijk onze uitgebreide menukaart

JJ_MENUKRT_MRT20_DIGITAAL


Fieke's blog

Hoi, ik ben Fieke Jansen en samen met mijn man Berend Brouwer vorm ik de vierde generatie in ons familiebedrijf. op Fieke's blog houd ik je op de hoogte van de laatste modenieuwtjes!

Bekijk blog