De Kas


Must see: de Kas

Wie Jansen-Noy binnenkomt, kan hem niet missen: de Kas. De Kas is misschien wel de leukste plek in onze winkel. Het is onze eigen broeikas voor vers talent, verfrissende ideeën en creatieve uitspattingen, voor de pareltjes in het modelandschap, de kleine merkjes en bijzondere ontwerpers. In de Kas vinden tal van activiteiten plaats, van exposities en modeshows tot workshops en pop-up-shops. Daar moét je zijn geweest.

Komt dat zien: dit voorjaar in de Kas...

 
t/m 18 maart Glossy highlights

Ook zo benieuwd naar onze voorjaarsglossy? In onze Kas vind je alvast een voorproefje... Mooi niet? Met dank aan Leolux Via Creandi voor de Leolux meubels en woonaccessoires.

 

21 maart t/m 14 april Profuomo pop-up

Comfort is één van de laatste trends in mannenmode. Dit begrijpt het Nederlandse label Profuomo als geen ander. De lijn met knitted shirts combineert het elegante van het traditionele hemd met het gemak van een polo. Een stijlvolle en comfortabele aanvulling op je garderobe! Laat je inspireren door de wereld van Profuomo en neem van 21 maart t/m 14 april een kijkje in onze Kas met daarin deze knitted shirts, maar ook de mooiste colberts, polo’s en chino’s.

 

15 april t/m 4 mei Art of Blends

Door het blenden van ingrediënten vanuit verschillende culturen, kunst, historie en natuur creëert Art of Blends tijdloze prints voor haar prachtige shawls. Uniek, exclusief en handgemaakt. T/m zaterdag 4 mei vind je Art of Blends in onze Kas. In deze periode zijn de ontwerpers iedere week vanaf woensdag aanwezig voor stylingadvies, tips en vragen!

 

6 t/m 30 mei YAYA pop-up store

Common sense, kwalitatief hoge, charmante en toch toegankelijke designs. Tot en met donderdag 30 mei vind je een groot gedeelte van de YAYA fashion & home collectie in onze Kas. Zien we jou snel?

 

1 t/m 15 juni NHV hoedenexpositie

Zaterdagmiddag 1 juni organiseerde de Nederlandse Hoeden Vereniging - Dutch Hats Association de NHV Hoedenwedstrijd 2019 in onze Kas. Wat hebben we ons vergaapt aan de mooiste ontwerpen uit binnen- én buitenland! Voor de derde keer op rij wist Arjan Schippers de eerste prijs in de wacht te slepen. Ben je ook benieuwd naar de getoonde hoeden? T/m zaterdag 15 juni zijn alle hoofddeksels in onze Kas te bewonderen én kun je stemmen op jouw favoriet. De winnaar van de publieksprijs wordt later dit jaar bekendgemaakt.

Gezocht: nieuwe oogst

We hebben al heel wat activiteiten gepland in onze Kas, maar bij Jansen-Noy zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe inspiratie. We roepen ontwerpers, kunstenaars en ondernemers op om ideeën aan te dragen voor de Kas. Heb jij een bijzonder product of idee dat absoluut een podium verdient? Meld je dan aan via dekas@jansen-noy.nl. Tot gauw!

 


 

  • DSC_9060
  • DSC_0905
  • DSC_0622
  • 13015567_986979101355348_7960696892252126322_n
  • DSC_1460