De Kas


Must see: de Kas

Wie Jansen-Noy binnenkomt, kan hem niet missen: de Kas. De Kas is misschien wel de leukste plek in onze winkel. Het is onze eigen broeikas voor vers talent, verfrissende ideeën en creatieve uitspattingen, voor de pareltjes in het modelandschap, de kleine merkjes en bijzondere ontwerpers. In de Kas vinden tal van activiteiten plaats, van exposities en modeshows tot workshops en pop-up-shops. Daar moét je zijn geweest.

Komt dat zien: dit voorjaar in de Kas...

 
t/m 22 maart Fabienne Chapot pop-up

Brighten up your wardrobe! T/m zondag 22 maart vind je tijdelijk een extra uitgebreide collectie van Fabienne Chapot in onze Kas! Niet alleen de mooiste jurken, blousjes en rokken, maar ook matching schoenen en accessoires. Bij aankoop van een Fabienne Chapot item krijg je bovendien een scrunchie cadeau (zolang de voorraad strekt)!

 

25 maart t/m 18 april Profuomo pop-up | GEANNULEERD

Comfort is één van de laatste trends in mannenmode. Dit begrijpt het Nederlandse Profuomo als geen ander. De lijn met knitted shirts combineert het elegante van het traditionele hemd met het gemak van een polo. Laat je inspireren door de wereld van Profuomo en neem van 25 maart t/m 18 april een kijkje in onze Kas met daarin deze knitted shirts, maar ook de mooiste jassen, polo's en chino's.

 

20 april t/m 9 mei Freebird pop-up | GEANNULEERD

Jurkjes, jurkjes, jurkjes. Het Nederlandse Freebird heeft de leukste jurkjes voor elke gelegenheid. Een pitch op je werk? Check. Een strandvakantie? Check. Een date? Dubbelcheck. Life is a party, dress like it! Van 20 april t/m 9 mei in onze Kas.

Gezocht: nieuwe oogst

We hebben al heel wat activiteiten gepland in onze Kas, maar bij Jansen-Noy zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe inspiratie. We roepen ontwerpers, kunstenaars en ondernemers op om ideeën aan te dragen voor de Kas. Heb jij een bijzonder product of idee dat absoluut een podium verdient? Meld je dan aan via dekas@jansen-noy.nl. Tot gauw!

 


 

  • Fullsizeoutput_15e2A
  • Image00002A
  • DSC_0091A
  • DSC_4353A
  • DSC_7584-2