De Kas


Must see: de Kas

Wie Jansen-Noy binnenkomt, kan hem niet missen: de Kas. De Kas is misschien wel de leukste plek in onze winkel. Het is onze eigen broeikas voor vers talent, verfrissende ideeën en creatieve uitspattingen, voor de pareltjes in het modelandschap, de kleine merkjes en bijzondere ontwerpers. In de Kas vinden tal van activiteiten plaats, van exposities en modeshows tot workshops en pop-up-shops. Daar moét je zijn geweest.

Komt dat zien: dit voorjaar in de Kas...

 
t/m 18 maart Scandinavian cool

Proef, voel en beleef Scandinavië gewoon om de hoek! T/m zondag 18 maart waan je je in Zweden, Noorwegen of Denemarken in onze Kas. Laat je inspireren door de minimalistische mode van merken als Minimum en Samsøe & Samsøe (psst.. tijdens de pop-up periode maak je kans op een giftcard t.w.v. €250 bij aankoop van Samsøe & Samsøe!), blader door trendy lifestyle boeken en magazines, proef de Zweedse hapjes van onze Fröken Jansen en plof neer op de designmeubels van Zitfabriek.

 

19 maart t/m 8 april YAYA

Hollandse nuchterheid gecombineerd met een passie voor verre reizen. Het Nederlandse merk YAYA heeft echt een eigen, herkenbare stijl. Vrouwelijk en puur met een stoer randje. Kom je de nieuwe dames- en home collectie bij ons ontdekken? Tijdens de pop-up periode ontvang je bij je YAYA aankoop een canvas bag met nagellakje, in een matching kleur uit de collectie, cadeau.

 

9 t/m 28 april A decade of Denham

Denham is all about the details. In de kleinste elementen van dit jeansmerk zie je de grote passie en het vakmanschap terug. Denham speelt met technieken en durft verder te gaan in het ontwikkelen van opvallende looks. Dat werpt zijn vruchten af, want het label bestaat inmiddels tien jaar. We vieren het feestje mee met een unieke pop-up voor zowel heren als dames. Yes ladies, ook jullie kunnen nu bij ons terecht voor een echte Denham denim!

 

30 april t/m 26 mei Op een onbewoond eiland

Droom je ook al weg bij de gedachte aan een heerlijke zonvakantie op Sri Lanka of de Malediven? Onze Kas is t/m zaterdag 26 mei omgetoverd in een tropisch paradijs met de mooiste badkleding- en accessoires, tassen en strandlakens van Hipperz, vintage meubels van Bestwelhip en kleding en accessoires met een tropische feel. 

 

28 mei t/m 16 juni Festival fever

Vanaf 28 mei waan je je bij ons in festivalsferen! Fotografe Wijntje Wismans neemt je met haar pure beelden mee naar festivals als Pinkpop en wij presenteren de beste looks voor je festivalbezoekjes. Ook hebben we de handen ineen geslagen met Solar Weekend, het creatiefste festival van Europa. Wij mogen twee zondagtickets t.w.v. € 100,- weggeven. Het thema van dit jaar is 'Imagine: Defining Creativity' en daar haken we graag op in. Zet je creatiefste festivaloutfit op de foto, stuur het kiekje uiterlijk 7 juni naar info@jansen-noy.nl o.v.v. 'Festival fever' en wij plaatsen de leukste foto's op onze Facebookpagina. Weet jouw foto de meeste likes te behalen? Dan ga jij met een vriend of vriendin naar Solar Weekend op zondag 5 augustus!

Gezocht: nieuwe oogst

We hebben we al heel wat activiteiten gepland in onze Kas, maar bij Jansen-Noy zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe inspiratie. We roepen ontwerpers, kunstenaars en ondernemers op om ideeën aan te dragen voor de Kas. Heb jij een bijzonder product of idee dat absoluut een podium verdient? Meld je dan aan via dekas@jansen-noy.nl. Tot gauw!


 

  • DSC_0905
  • DSC_0622
  • 13015567_986979101355348_7960696892252126322_n
  • DSC_1103
  • DSC_1460