De Kas


Must see: de Kas

Wie Jansen-Noy binnenkomt, kan hem niet missen: de Kas. De Kas is misschien wel de leukste plek in onze winkel. Het is onze eigen broeikas voor vers talent, verfrissende ideeën en creatieve uitspattingen, voor de pareltjes in het modelandschap, de kleine merkjes en bijzondere ontwerpers. In de Kas vinden tal van activiteiten plaats, van exposities en modeshows tot workshops en pop-up-shops. Daar moét je zijn geweest.

Komt dat zien: dit najaar in de Kas...

 
t/m 23 september Glossy highlights

Ook zo benieuwd naar onze najaarsglossy? In onze Kas vind je een voorproefje... Mooi niet? 

 

25 september t/m 12 oktober Wie de jas past..

Trekke hem aan! Van 25 september t/m 12 oktober vind je de allerknapste herenjassen in onze Kas. Van de warmste donsjackets tot de stijlvolste mantels. De keuze is reuze, beloofd! En hoe maak je je winterlook nu beter af dan met een elegante hoed? Dit najaar scoor je de coole en innovatieve hoeden van Bronté Amsterdam ook bij ons. Voor hem én voor haar.

 

14 oktober t/m 2 november Van Gils pop-up

Van 14 oktober t/m 2 november vind je niet alleen de reguliere collectie van Van Gils bij ons in de rekken, maar scoor je tijdelijk nóg meer items in de exclusieve Van Gils pop-up in onze Kas. Ook de nieuwste groene lijn 'The Green Stitch' wordt hier gepresenteerd, volledig geproduceerd van duurzame stoffen als gerecycled wol. Op zondag 20 oktober pakken we extra uit met een heus styling event. Laat je adviseren door de stylist van Van Gils, ontvang een limited edition giveaway bij aankoop van een item en geniet van een hapje en drankje.

 

6 t/m 17 november Expo CITAVERDE College

In het eerste weekend van november waren de examenwerken van de studenten Bloem, Groen en Styling van het Citaverde College Horst nog te zien tijdens de Open dagen van de school, sinds 6 november zijn ze in onze Kas te bewonderen. De kunstenaars hadden de opdracht lichaamsversieringen te maken waarin mode- en bloemtrends gecombineerd worden. Een bezoekje aan onze winkel gaf de studenten inspiratie over de nieuwste najaarstrends. En wauw, wat hebben ze er een toffe draai aan gegeven! De creaties zijn t/m 17 november bij ons te bewonderen.

Gezocht: nieuwe oogst

We hebben al heel wat activiteiten gepland in onze Kas, maar bij Jansen-Noy zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe inspiratie. We roepen ontwerpers, kunstenaars en ondernemers op om ideeën aan te dragen voor de Kas. Heb jij een bijzonder product of idee dat absoluut een podium verdient? Meld je dan aan via dekas@jansen-noy.nl. Tot gauw!

 


 

  • Fullsizeoutput_15e2A
  • Image00002A
  • DSC_0091A
  • DSC_4353A
  • DSC_7584-2