De Kas


Must see: de Kas

Wie Jansen-Noy binnenkomt, kan hem niet missen: de Kas. De Kas is misschien wel de leukste plek in onze winkel. Het is onze eigen broeikas voor vers talent, verfrissende ideeën en creatieve uitspattingen, voor de pareltjes in het modelandschap, de kleine merkjes en bijzondere ontwerpers. In de Kas vinden tal van activiteiten plaats, van exposities en modeshows tot workshops en pop-up-shops. Daar moét je zijn geweest.

Komt dat zien: dit najaar in de Kas...

 
t/m 31 oktober Wie de jas past...

Trekke hem aan! T/m 31 oktober vind je de allerknapste herenjassen in onze Kas. Van de warmste donsjackets tot de stijlvolste mantels. Voor de dames hebben we een heuse Jassenboetiek in onze winkel waar alles in het teken staat van het vinden van de perfecte jas. De keuze is reuze, beloofd!

Gezocht: nieuwe oogst

We hebben al heel wat activiteiten gepland in onze Kas, maar bij Jansen-Noy zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe inspiratie. We roepen ontwerpers, kunstenaars en ondernemers op om ideeën aan te dragen voor de Kas. Heb jij een bijzonder product of idee dat absoluut een podium verdient? Meld je dan aan via dekas@jansen-noy.nl. Tot gauw!

 


 

  • Fullsizeoutput_15e2A
  • Image00002A
  • DSC_0091A
  • DSC_4353A
  • DSC_7584-2