Rich mix

Fieke's blog

24 september 2017

Collage125W1Def

U bent uitgenodigd!

Dames eerst, zo zeggen ze toch altijd? Werden vorig jaar maart de dames- en kidsafdelingen volledig verbouwd en uitgebreid, nu was het de beurt aan de mannen! Onze herenafdeling heeft deze zomer een facelift ondergaan en is he-le-maal af. Veel natuurlijke materialen, volop zithoekjes én lekker licht. Benieuwd? Op pagina 8 en 9 vindt u een sneak peek. De winkelbeleving is nu compleet en wat voelt dat fijn. Geen bouwlinten, verdwaald stof en verhuisdozen meer.

Het is tijd voor een feestje en u bent van harte uitgenodigd! We hebben de leukste activiteiten op de planning staan en geven een heleboel cadeautjes weg. Natuurlijk zijn we de dames en kids niet vergeten. Wat dacht u van de Vriendinnendag op 23 september of het Vingino event met topstyliste Danie Bles op 30 september? Bij ons thuis hangt de Save the dates pagina (zie pagina 67) al op het prikbord. ;-)


Rich mix

Een van mijn persoonlijke favorieten dit najaar, de rich mix trend! Denk aan warme kleuren, fluweel en decoratieve looks. Niet zo gek dat we de fotoshoot met onze klanten dit keer op een wel heel speciale locatie hebben geschoten (zie pagina 35).

Our picks

Nieuw deze editie is het item Fashion Guides Favorites! Onze eigen Bertie, Rob, Veerle, Gerald en Annelies hebben hun persoonlijke modefavorieten voor het najaar gekozen en vertellen u graag waarom. Ik heb mijn oog ook al laten vallen op de collectie van Jade Twelve (zie pagina 7). Stond het merk vroeger nog bekend om haar fijne broeken, nu is de keuze reuze. Tops, blouses en jasjes in prachtige materialen en prints.


Blog113W2def

Hebbes!

Waren onze Fashion Guides dit voorjaar nog druk bezig met hun opleidingen personal styling en personal shopper, inmiddels hebben de eerste groepen hun diploma op zak. Zo ook Mindy, die Karlijn voor haar examen mocht stylen. Hoe dat beviel, lees je op pagina 11. Onze Fashion Guides kunnen nu nóg beter met u meedenken en meekijken.

In kleding die bij u past, bent u nou eenmaal op uw allermooist!