'out with the old, in with the new'

Fieke's blog

17 september 2021

Welkom bij Jansen-Noy

De zomer loopt ten einde en een kakelvers modeseizoen ligt voor ons. Dat voelt altijd weer als een nieuw begin: 'Out with the old, in with the new'. En nu des te meer, want óf we uitkijken naar dit nieuwe seizoen met meer vrijheden vol leven en liefde. Eindelijk weer eens kunnen schitteren op een feestje of in de supermarkt, het klaslokaal of op het werk. Wat is het fijn om elkaar weer gewoon te kunnen ontmoeten. Het is dan ook niet toevallig dat ‘t in het modebeeld draait om aanraking en aaibaarheid, met de mooiste zachte breisels en materialen met structuur. Met nieuwe silhouetten en volop laagjes om je lekker in te verstoppen als je toch nog af en toe behoefte hebt om je terug te trekken in je eigen coconnetje.
 
Tijdens de lockdowns gingen de dagen geruisloos over in de nachten; ‘s morgens zat je aan de keukentafel te eten en te werken, plofte vervolgens op de bank om dan zo je bed weer in te rollen. Dat alles kon in één gemakkelijk zittende thuisoutfit. Nu gaan we steeds meer de hort op om te werken, studeren, winkelen, een hapje te eten en een feestje te vieren. Dat vraagt uiteraard om een ander soort outfit. Laat jezelf weer zien en draag (uit) wie je bent! Wij helpen je graag en kunnen niet wachten om het samen gezellig te maken in de winkel en je weer blij te maken met de mooiste mode!
 
Graag tot ziens en hartelijke groetjes van familie en team Jansen-Noy,
Fieke Brouwer-Jansen

 

Retour19959_cover_1

Een nieuwe Junior Store!

De kids afdeling van Jansen-Noy wordt op een nieuwe locatie geopend. Dat vieren we graag met jou in het weekend van 17-18-19 september. Benieuwd hoe tof onze nieuwe shop is geworden? Kom kijken, kom snoepen en kom dansen in onze silent disco, win de mooiste prijzen en oh ja, vergeet natuurlijk niet je nieuwe outfit te scoren. Je vindt zowel onze vertrouwde merken als diverse nieuwe in onze Junior Store. Zien we je binnenkort?