La-la-lente!

Fieke's blog

14 maart 2019

Blog75W2 kopie klein

Kleurenpracht

Wat wordt de nieuwe modekleur? Dat is altijd weer spannend... De kleurenbijbel Pantone heeft living coral uitgeroepen tot dé tint van voorjaar ’19! Wij zeggen daar overigens gewoon koraalrood tegen. En niet alleen koraal, maar het hele scala aan roodtinten komt voorbij. Van felrood tot een prachtig roze-oranje. Kleur is sowieso het sleutelwoord dit seizoen! 

Wist u dat de juiste kleur enorm veel voor u kan doen? Kleur is - net als kleding - een krachtig middel om u uit te drukken, te onderscheiden of een statement te maken. Geloof het of niet, maar kleur heeft ook geheime krachten. Een klein dipje, net nu die belangrijke vergadering op de agenda staat? Trek dan maar die rode outfit uit de kast. Voelt u zich gelijk beter en de daadkracht spat van u af. Ik zou zeggen: ben niet bang om soms net wat meer te durven. Dóen, dat knalrood of zonnig geel. Daarom vind ik de Limburgse carnaval ook zo mooi, ook dit jaar zag iedereen er weer fantastisch uit, wat een creativiteit en met zoveel aandacht voor versiering, kleur en detail. Laten we een beetje vastelaovend meenemen naar het leven van alledag. Who’s with me?


Op uw allermooist

Een kleine tip: houd uw kleurtype in het achterhoofd bij het uitzoeken van een kersverse outfit. En wilt u graag hulp bij die keuze? Dat kan natuurlijk! Veel van onze Fashion Guides zijn gediplomeerd personal stylist en personal shopper, zij denken en kijken graag met u mee. Daar hebben ze een speciaal oog voor ontwikkeld. In kleding die bij u past, en ook nog eens in de juiste kleur, bent u nou eenmaal op uw allermooist.

 


Sabato-co05-1

Een oogje op...

Een nieuw seizoen brengt natuurlijk nieuwe trends en dat gaat deze lente van sportief neon tot wijde broeken. Er is zoveel leuks! Persoonlijk val ik als een blok voor de zwierige rokken en de enkellange jurken die nu bij ons (in alle mogelijke varianten!) in de rekken hangen. Liefst stoer gecombineerd met een sweat of hoodie en een toffe sneaker.


Mooi groen is niet lelijk

Mijn lievelingskleur? ’t Is een beetje afhankelijk van mijn mood, maar vaak winnen de groentinten. De kleur van voorjaar, nieuw leven en verse producten. Daarnaast straalt groen rust uit en ontspanning. Ja, fijn!