Kleed je goed, voel je goed!

Fieke's blog

24 september 2020

Welkom bij Jansen-Noy

“Yés, we gaan weer mensen blij maken in een nieuw seizoen vol geluksmomentjes.” Dat waren zo ongeveer mijn afsluitende woorden in het vorige magazine, tóen nog nietsvermoedend van wat er op ons af zou komen. Er is al zoveel over gezegd en geschreven, ook wij zijn echt even bezorgd en onzeker geweest, en soms nog. Op de eerste plaats vanwege de gezondheid van de mensen om ons heen en voor wat er wereldwijd gebeurt, maar ook omdat we ons zorgen maken over de gevolgen voor onze winkel en ons team. Na de eerste schrik en ook gedurende onze tijdelijke sluiting zijn wij ons best blijven doen om mensen blij te maken en geluksmomentjes te bezorgen. Dat ging van shoppen op afstand en virtuele modeshows tot mondkapjes maken voor de zorg. We zijn ons team heel dankbaar dat het zich in deze periode zo flexibel heeft opgesteld, en we zijn vooral ook jullie ontzettend dankbaar voor jullie niet aflatende loyaliteit aan onze winkel. Uit de grond van ons hart een dik dankjewel daarvoor!

 

 

Ik heb er alle vertrouwen in dat we samen door deze uitdagende tijd heen gaan komen. Want als er iets nóg duidelijker is geworden de afgelopen maanden, is ‘t dat we elkaar zo ontzettend hard nodig hebben. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik kan niet wennen aan het ‘nieuwe normaal’ en blijf het ook stug het ‘tijdelijke abnormaal’ noemen. Want geluk - en dat benoemde ik de vorige keer ook al - is de oprechte verbinding met de mensen om je heen. Dat kan best eventjes op afstand, maar lachen, feesten, zingen, troosten, zorgen en liefhebben is toch echt het aller-allerfijnst als je dicht bij elkaar bent. Wij hebben vanaf het moment van onze heropening gezorgd voor een verantwoorde, veilige winkelomgeving en uiteraard blijft dat zo. Helaas hoort afstand houden daarbij, maar toch: wij gaan jullie als vanouds met oprechte aandacht en fijne service van dienst zijn, zodat Jansen-Noy die gezellige en inspirerende winkelbeleving blíjft. In onze agenda (pag. 51) is te lezen wat voor leuks we dit seizoen weer allemaal bedacht hebben. Want beperkingen en uitdagingen zorgen ook altijd weer voor nieuwe creativiteit!

 

Wij blijven dankzij jullie met veel veerkracht en enthousiasme op zoek gaan naar fraaie en spannende collecties en blijven met veel plezier iedereen heel mooi aankleden. Dan wordt de wereld vanzelf ook een klein beetje mooier.

 

Lieve groetjes, ook namens familie en team Jansen-Noy,

Fieke Brouwer-Jansen

 

Kleed je goed, voel je goed!

De najaarscollecties zien er prachtig uit, met veel warme kleuren en vernieuwende, verrassende silhouetten. Tijd voor een geluksmomentje. Want zeg eens eerlijk, voel je je niet meteen een stuk beter als je aandacht besteedt aan jezelf? Ik zou zeggen: ruk je los van die bank, hang je thuiswerkkloffie aan een hoge wilg en ga voor die vrolijke jurk of dat mooie hemd. Trek je killer heels dan wel je tofste sneakers uit de kast en geniet van elkaar en van het nu…