Camel is koning

Fieke's blog

12 september 2019

Één grote familie

Winkelen is leuk. Dat vind ik niet alleen, maar ook mijn vriendinnen, ouders en twaalfjarige dochter kunnen dit beamen. Toegegeven, vooral vrouwen vinden het heerlijk om door een winkel te struinen, complete garderobes te passen c.q. aan te schaffen en tussendoor even op adem te komen met een hapje eten. Bij voorkeur niet alleen, maar gezellig samen met anderen. Winkelen is een beleving op zich en draait allemaal om elkaar ontmoeten. Omdat mensen dat fijn vinden. Uit wereldwijd geluksonderzoek (Google maar eens op 'Leo Bormans') blijkt ook steeds weer dat andere mensen de sleutel zijn tot geluk. En oh, wat kunnen wij ons daarin vinden. Daarom houden we ook zo van onze zaak, onze medewerkers en – in de eerste plaats – onze klanten. Ook dit seizoen verwennen we u maar wat graag met de leukste evenementen en acties, maar bovenal met service en vakmanschap. Een klant aangeven wat hij of zij vraagt is geen hogere wiskunde. Maar iets onverwachts uitzoeken dat toch echt past bij iemand, dát is goed adviseren. Stuk voor stuk hebben we hart voor de klant en houden we van ons werk. Het zit in ons DNA. Samen maken we deel uit van één grote familie en dat blijkt des te meer in tijden dat je elkaar nodig hebt. Ons team staat altijd voor ons klaar. Ik ben meer dan trots.


Alleen broek

Nieuwkomers

Dit najaar kunnen we nog steeds niet om prints (ruit!) en kleur heen, maar de neutrale tinten weten hun plekje ook weer te bemachtigen. Jep, er komt weer wat meer rust in de rekken. Vooral camel is koning. Overal duiken varianten van deze klassieke kleur op. Fijn, want makkelijk te combineren. Daarnaast gaan we veel nieuwe silhouetten zien, met name in de broeken. De skinny trend maakt plaats voor wijdere modellering, een beetje afgekeken uit de seventies. Ik ben al fan!


Ja, ik wil

De liefde mag – nee moet – (meer) gevierd worden! En wat is een mooiere manier om jezelf met iemand te verbinden dan door elkaar het jawoord te geven? U leest het goed, Berend en ik stappen dit najaar in het huwelijksbootje. Met heel veel trots zal ik vanaf eind oktober dezelfde achternaam dragen als hij en onze kinderen. Één powerteam!