'...âltied ope..'

Fieke's blog

11 maart 2022

Welkom bij Jansen-Noy

Âltied ope.. Terwijl ik deze woorden schrijf, staat het nieuwe liedje van LVK-winnaars Björn en Mieke op repeat bij ons in de keuken. We verheugen ons op Vastelaovend, de pekskes zijn al van zolder gehaald. Zouden ze nog passen na een jaar in de wachtstand met groeispurten en coronakilo’s? Plannen worden gemaakt, appjes verstuurd: wie gaat er mee en wao gaon we haer?

Als deze kaart bij jou op de mat valt, zijn we er hopelijk goed doorheen gekomen en kunnen we terugkijken op ouderwets gezellige dagen.

Ook het nieuwe modeseizoen staat voor de deur en er zijn een paar opvallende overeenkomsten met de Vastelaovend. Want we verheugen ons ook op een frisse start in de winkel en daarvoor zijn er volop leuke plannen in de maak. Voor ons is er namelijk niets fijner dan jullie weer te inspireren en verrassen in onze gezellige winkel.

De ‘lente-pekskes’ blijven na Aswoensdag uitbundig en vrolijk, zeer welkom als je het ons vraagt, na een overwegend sombere tijd met grauwe joggingbroeken op de bank. En of je nu kiest voor een hele outfit in een opvallende kleur of liever voor een enkel item of accessoire, kleur is key! Net als comfort, dat blijft, maar uitbundiger en gekleder wordt het modebeeld óók. We laten je dat moois met veel plezier zien en ontvangen je graag in onze winkel, hopelijk weer Âltied Ope!

 
Graag tot ziens en hartelijke groetjes van familie en team Jansen-Noy,
Fieke Brouwer-Jansen

 

PS: Achter de schermen wordt nog hard gewerkt aan onze nieuwe webshop waar 24/7 gewinkeld kan worden, houd onze berichtgeving in de gaten!

 

 

Kimroufs_jansennoy_310122-50

Zei iemand feestje?

Daar hebben wij wel oren naar! Want we mogen weer met de voetjes van de vloer. Dus ben je op zoek naar een fantastische jurk, een mooi pak voor hem & haar of een stijlvol trouwkostuum? Onze Fashion Guides staan te popelen om je te adviseren zodat jij kunt shinen in je nieuw gescoorde outfit. Want zeg nou zelf, het leven moet in stijl gevierd worden. Zien we je binnenkort?