85 jaar jansen-noy

Fieke's blog

8 maart 2018

Blog60

Stylish en vrolijk

Als één woord de modewereld typeert dan is het wel dynamiek. Er is altijd beweging, vernieuwing en veel vaart. In slaap sukkelen is er niet bij. Als ondernemers in mode moeten we ook minimaal een stap voor blijven. Met arendsogen de nieuwe trends spotten bijvoorbeeld en er dan acuut inspringen. En zoals nu: de lente hangt in de lucht. Maar bij ons in de winkel ís het al lente!

Stylish en vrolijk bevolkt de voorjaarsmode onze rekken. Ik kan u alvast verklappen dat bloemen een grote bron van inspiratie zijn, net als mooie pastels als lila en geel (sunshine!). Vrouwelijk en romantisch zijn duidelijk bezig aan een opmars, net als de nineties en Scandinavische mode. Er komt prachtige, minimalistische kleding uit het noorden. Niet alleen fashion trouwens. Ook die fijne Scandinavische lifestyle over simpelweg gelukkig zijn is ineens overal aanwezig - hygge en lykke. Puurheid en terug naar de natuur horen daar ook bij. U vindt het allemaal terug in onze voorjaarsglossy!


Zin in!

Het is absoluut een succesformule gebleken, Jansen-Noy en Hunkemöller onder één dak. Maar de lingerieketen wil weer zelf het heft in handen nemen en alle franchisewinkels in Nederland overnemen. Is dat jammer? Ergens wel, maar afscheid biedt natuurlijk ook nieuwe kansen. Wij kunnen nu onze eigen vertrouwde merken uitbouwen én op zoek gaan naar nieuwe, stijlvolle en spannende lingerie en badmode. En daar hebben we zin in!

 


Pand vroeger

85 jaar Jansen-Noy

Het blíjft een mooi verhaal: mijn overgrootvader Jan Jansen die in 1933 van Amsterdam naar Sevenum verhuisde om een kruidenierswinkeltje over te nemen. Moedig, echt wel! En ik heb hem niet gekend, maar ben stiekem heel trots. Een feestelijk jaar dus, u hoort er nog van.