De Kas


Must see: de Kas

Wie Jansen-Noy binnenkomt, kan hem niet missen: de Kas. De Kas is misschien wel de leukste plek in onze winkel. Het is onze eigen broeikas voor vers talent, verfrissende ideeën en creatieve uitspattingen, voor de pareltjes in het modelandschap, de kleine merkjes en bijzondere ontwerpers. In de Kas vinden tal van activiteiten plaats, van exposities en modeshows tot workshops en pop-up-shops. Daar moét je zijn geweest.

Komt dat zien: dit najaar in de Kas...

 
18 t/m 1 oktober Wrangler by Peter Max

Back to the seventies! In de jaren 70 werkte kunstenaar Peter Max al samen met denimlabel Wrangler en nu het merk zeventig jaar bestaat, worden de handen ineengeslagen. De limited edition collectie is kleurrijk, psychedelisch en lekker retro. Helemaal hip dus! Van 18 september t/m 1 oktober vind je de Wrangler by Peter Max collectie in onze Kas.

 

2 t/m 15 oktober Jassen passen!

Deze weken wordt onze Kas omgetoverd tot een jassenparadijs! Als jassenspecialist mag je hier de mooiste exemplaren verwachten. Vertegenwoordigers van de bekendste merken helpen je bovendien graag bij het selecteren van de perfecte jas. En als klap op de vuurpijl komen op zaterdag de mooiste modellen voorbij op onze catwalk. 

 

16 oktober t/m 4 november Just Brands

Casual met een rafelrandje. De collecties van Just Brands met de merken Vanguard, PME en Cast Iron zijn ruig en mannelijk met aandacht voor details. Van 16 oktober t/m 4 november vind je de stoere kleding in onze Kas, net als een speciale collectie van PME en de Vanguard Moto Guzzi. Vrrroem!

 

6 t/m 19 november Juliette Pijpers

'We believe in craftmanship. It's in our culture and in our heritage.' Puur, elegant en van topkwaliteit. Dat zijn de collecties van ontwerpster Juliette Pijpers uit Venlo. Van 6 t/m 19 november presenteert ze de mooiste feestkleding onder de naam Blue Nude, exclusief ontworpen voor Jansen-Noy, en haar betaalbare ready-to-wear lijn. One of a kind!

 

Gezocht: nieuwe oogst

We hebben we al heel wat activiteiten gepland in onze Kas, maar bij Jansen-Noy zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe inspiratie. We roepen ontwerpers, kunstenaars en ondernemers op om ideeën aan te dragen voor de Kas. Heb jij een bijzonder product of idee dat absoluut een podium verdient? Meld je dan aan via dekas@jansen-noy.nl. Tot gauw!


 

  • DSC_0905
  • DSC_0622
  • 13015567_986979101355348_7960696892252126322_n
  • DSC_1103
  • DSC_1460